Achter élk geneesmiddel
schuilt een pionier

Word ook pionier

Doe mee aan onderzoek naar
het geneesmiddel van morgen

Waarom deelnemen?

Help geneesmiddelen én mensen beter maken 

Ontvang een vergoeding voor je engagement

Geniet van je
ME-TIME tijdens je verblijf

Volzet

Studie ter behandeling van progressieve longfibrose

BE-80-2300065

Een blik achter de schermen

Maar wat is geneesmiddelenonderzoek eigenlijk? En wat houdt dit dan juist in? En een ziekenhuis met gezonde personen in een aangename setting?
Allemaal vragen die beantwoord worden in deze korte video.
Neem alvast een kijkje achter de schermen.

Virtuele Tour

Wil je graag weten hoe onze Clinical Pharmacology Unit (SGS CPU) eruit ziet?
In welke kamertypes onze pioniers verblijven? Of welke ontspanningsruimtes er zijn?
Bezoek alvast virtueel ons onderzoekcentrum in 360 graden.
Je bent van harte welkom! 

 

Ontdek ons onderzoekcentrum

Maak kennis met onze pioniers

 

Anita
69 jaar
Seppe
22 jaar
Filip
53 jaar
Jana
19 jaar

Reviews

Our score : 4,4/5

SGS CPU heeft het beste personeel: altijd aanwezig, vriendelijk en duidelijk. Ik doe mee omdat ik spaar voor een haartransplantatie.

Frederic, 30+
Oost-Vlaanderen

Meedoen aan klinisch onderzoek is voor mij een manier om op even tot rust te komen tijdens het drukke werk- en gezinsleven. Uiteraard is de vergoeding ook mooi meegenomen. In de faciliteit zijn alle moderne zaken aanwezig en springt de vriendelijkheid van het personeel erboven uit.

Stijn, 35+
Oost-Vlaanderen

Het personeel is erg vriendelijk en de individuele kamers zijn super. Lekker fris om te slapen, wel soms te fris om te werken onder de ventilatie. Het eten mag ook wel eens wat meer zijn.  Maar ondertussen bied ik hulp aan de ontwikkeling van toekomstige medicatie en het is een leuke bijverdienste !

Wendy, 45+
Antwerpen

Ik denk dat ik al bijna 10 jaar bij SGS CPU meedoe aan klinische studies en ben blij dat er in die periode zoveel progressie is geboekt. De moderne accommodatie is het meest recente hoogtepunt. In al die tijd heb ik ook gemerkt hoe belangrijk het is dat er studievrijwilligers zijn. Maatschappelijk draag ik dus m'n steentje bij en dat voelt goed. Het compenseert zeker de nare reacties die ik soms krijg van andere mensen die hier nogal neerbuigend over doen.

Mikel, 35+
Nederland

Mijn eerste studie deed ik als support voor een vriendin die borstkanker had.  Ik ontdekte dat op deze manier de wetenschap vooruithelpen erg waardevol is, net zoals het leuke financiële extraatje. Daarenboven blijf ik op deze manier ook op de hoogte van van mijn persoonlijke gezondheid. Ik kom steeds graag terug: altijd wat ontspanning en slaap in te halen. En voor de rest : meer studies voor pioniers boven de 55 graag ! 

Daisy, 55+
Oost-Vlaanderen  

Door deel te nemen aan geneesmiddelenonderzoek hoop ik bij te dragen aan de wetenschap, zodat bepaalde ziekten, die nu niet bestreden kunnen worden, in de toekomst wel kunnen bestreden worden. En dat je hiervoor een financiële compensatie krijgt, is uiteraard ook een extra motivatie.  De kamers zijn heel proper en comfortabel, maar aan het onthaal mag het al eens wat sneller vooruit gaan ! Tot binnenkort !

Nikita, 30+
Antwerpen

Meer weten?

Wil je ook pionier worden? Vul hier je gegevens in en we nemen snel contact met je op om je interesse in geneesmiddelenonderzoek met je door te nemen. Je beslist dan ongedwongen of je opgenomen wil worden in onze databank van pioniers. Zo kunnen we je op de hoogte houden van studies waarvoor jij in aanmerking komt. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om jou te informeren. Je schrijft je dus in geen geval in voor een deelname aan een specifieke studie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het bijhorende Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.