Bijverdienen als medisch proefpersoon?

Wil je geld bijverdienen als medisch proefpersoon en zo het geneesmiddelenonderzoek naar nieuwe hoogten stuwen? Vul hier het formulier in. Wij sturen dan de gepaste studie voor jouw profiel door en maken graag een afspraak voor een vooronderzoek. Belastingvrij bijverdienen? Here I come!

Onze studies, jouw bijverdienste

SGS Life Sciences – SGS CPU is een klinisch onderzoekcentrum gespecialiseerd in geneesmiddelenonderzoek. Jaarlijks voeren we een 40-tal studies uit waarin we medicijnen testen in samenwerking met proefpersonen. De studies zijn steeds goedgekeurd door de Belgische Autoriteiten en een onafhankelijke Medisch Ethische Commissie. Ze worden geleid door een team van ervaren artsen. De proefpersonen kunnen met de studie belastingvrij bijverdienen.

Elke studie bestaat uit 3 delen:

  1. Het vooronderzoek, waarin we kijken of de proefpersonen aan de selectievoorwaarden voor het geselecteerde geneesmiddelenonderzoek voldoen.
  2. De studie zelf, waarin we de medicijnen testen op een medisch proefpersoon. Dit geneesmiddelenonderzoek loopt over één week (kort maar krachtig) of meerdere maanden (langere periode, maar minder intensief).
  3. De check-up, waarin de proefpersonen na de studie nog eenmaal grondig worden onderzocht.

Betaalde proefpersonen gezocht

Wil jij ook medicijnen testen en extra geld bijverdienen? We zijn steeds op zoek naar proefpersonen die een bijverdienste zoeken en willen bijdragen aan de wetenschap van morgen. Je wordt opgevolgd door een professioneel team van onderzoekers en, het mooist van al, je kan onbelast bijverdienen* voor jouw engagement! We vergoeden ook je verplaatsingsonkosten. Waar wacht je op?

* In België

Bekijk alle studies