Update COVID-19 virus

Beste vrijwilligers, 

Eerst en vooral hopen we dat jullie en jullie familie/vrienden zich in goede gezondheid mogen bevinden.  Jullie gezondheid en die van onze eigen medewerkers zijn belangrijk voor ons.  
Daarom, en in overeenkomst met de verstrengde voorzorgsmaatregelen voor COVID-19 – Coronavirus van de Belgische overheid, heeft SGS (in samenspraak met de studie sponsors) beslist om alle lopende studies “tijdelijk” af te ronden.  Dat betekent ook dat er voorlopig geen nieuwe studies opgestart worden en geen vooronderzoeken georganiseerd worden op de SGS CPU.
Het SGS team heeft alle betrokken vrijwilligers en patienten geinformeerd.

Voorzichtig kijken we vooruit, en richten we ons op het moment dat dit alles achter de rug zal zijn.
We hopen dus binnenkort onder voorbehoud opnieuw afspraken in te plannen met jullie.
We houden jullie op de hoogte via social media/email/website, en danken jullie voor het vertrouwen en het begrip.

Vragen? Neem dan telefonisch contact op met ons via 03 217 21 72 of via e-mail op be.recrutering.

Tot snel en wees gezond. 
Het SGS CPU Team

Bijverdienen als medisch proefpersoon?

Wil je geld bijverdienen als medisch proefpersoon en zo het geneesmiddelenonderzoek naar nieuwe hoogten stuwen? Vul hier het formulier in. Wij sturen dan de gepaste studie voor jouw profiel door en maken graag een afspraak voor een vooronderzoek. Belastingvrij bijverdienen? Here I come!

Onze studies, jouw bijverdienste

SGS Life Sciences – CPU Antwerpen is een klinisch onderzoekcentrum gespecialiseerd in geneesmiddelenonderzoek. Jaarlijks voeren we een 40-tal studies uit waarin we medicijnen testen in samenwerking met proefpersonen. De studies zijn steeds goedgekeurd door de Belgische Autoriteiten en een onafhankelijke Medisch Ethische Commissie. Ze worden geleid door een team van ervaren artsen. De proefpersonen kunnen met de studie belastingvrij bijverdienen.

Elke studie bestaat uit 3 delen:

  1. Het vooronderzoek, waarin we kijken of de proefpersonen aan de selectievoorwaarden voor het geselecteerde geneesmiddelenonderzoek voldoen.
  2. De studie zelf, waarin we de medicijnen testen op een medisch proefpersoon. Dit geneesmiddelenonderzoek loopt over één week (kort maar krachtig) of meerdere maanden (langere periode, maar minder intensief).
  3. De check-up, waarin de proefpersonen na de studie nog eenmaal grondig worden onderzocht.

Betaalde proefpersonen gezocht

Wil jij ook medicijnen testen en extra geld bijverdienen? We zijn steeds op zoek naar proefpersonen die een bijverdienste zoeken en willen bijdragen aan de wetenschap van morgen. Je wordt opgevolgd door een professioneel team van onderzoekers en, het mooist van al, je kan onbelast bijverdienen* voor jouw engagement! We vergoeden ook je verplaatsingsonkosten. Waar wacht je op?

* In België

Bekijk alle studies