Deel je ervaring

Wat vond jij van je deelname?

Ken jij vrienden of familie, die net als jij pionier willen worden in geneesmiddelenonderzoek?  
Dan hebben we goed nieuws voor je. Vertel ze over je ervaringen en meld hen vrijblijvend aan voor onze pioniersdatabank.

Helaas is geneesmiddelenonderzoek vaak nog erg onbekend. En onbekend is onbemind... Nochtans zijn we allemaal erg dankbaar wanneer we een passend medicijn kunnen nemen bij gezondheidsklachten. En dit kan alleen dankzij de deelname van pioniers. 

Door het delen van je ervaringen rond je deelname aan een studie binnen SGS CPU kan jíj geïnteresseerden een oprecht beeld geven over geneesmiddelenonderzoek. En dit kan op verschillende manieren.  

Review 

We appreciëren het enorm als je een review achterlaat over jouw deelname. In slechts 2 minuten kun je (anoniem) een waardevolle beoordeling posten via ons onlineformulier. Niet alleen deel je hierdoor je persoonlijk beeld op onze dienstverlening en faciliteit met anderen, ook wij kunnen er erg veel van leren. Op die manier kunnen we steeds verder blijven inzetten op verbeteringen en veranderingen in de toekomst. 

Werf een pionier  

Nog groter wordt je bijdrage aan geneesmiddelenonderzoek als je ook anderen kan motiveren om meer te weten te komen over het pionier-zijn. Door onderstaand formulier in te vullen kunnen wij jouw contact vrijblijvend meer informatie bezorgen over de werking van ons onderzoekscentrum.  
De geïnteresseerde beslist dan vervolgens volledig individueel of hij/zij wenst opgenomen te worden in de databank. Wanneer deze pionier dan een eerste keer op selectieonderzoek komt, ontvang jíj automatisch een cadeaubon ter waarde van € 50 (keuzekaart via cadeauconcept). Belangrijk is wel dat de pionier jouw naam ook vermeldt op het inschrijvingsformulier. De bon kan enkel gebruikt worden via Belgische en Nederlandse websites.

Testimonials 

Enkele trouwe pioniers hebben zich recent kandidaat gesteld om een testimonial op te nemen. Elk vanuit hun eigen visie, ervaringen en bedenkingen hebben ze geneesmiddelenonderzoek toegelicht.  Kijk even mee!  

 

Anita
69 jaar
Filip
53 jaar
Seppe
22 jaar
Jana
19 jaar

Werf een pionier

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het bijhorende Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deel je ervaring met ons

Schrijf een review