Ons onderzoekscentrum

Faciliteit

Voor de uitvoering van onderzoek naar het geneesmiddel van morgen heeft SGS CPU een onafhankelijk, hypermodern onderzoekscentrum te Edegem. Deze faciliteit laat toe om geneesmiddelenonderzoek in de beste omstandigheden te laten verlopen en onze pioniers een huiselijk en aangenaam verblijf te bieden. 

Me-time

Tijdens je verblijf in ons onderzoekscentrum is er zeker ook nog heel wat tijd om je te ontspannen. Samen met andere deelnemers of tijd voor jezelf, dat kies je helemaal zelf.

Lees meer

Verblijfsunits

SGS CPU heeft 3 verschillende verblijfsunits. Elk van deze afdelingen heeft zijn specifieke kenmerken, maar allemaal zijn ze stijlvol en comfortabel ingericht om elk verblijf bij SGS CPU zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees meer

Onthaal

Kom je je aanmelden voor een selectieonderzoek, een verblijf of opvolgcontroles? Onze onthaalmedewerkers helpen je graag verder.

Lees meer

Screening & retour

In de afdeling ‘screening en retour’ op de benedenverdieping is het steeds een komen en gaan van pioniers. Korte visites voor, tijdens of op het einde van een studie… studiedeelnemers komen geregeld bij ons op controle.

Lees meer

Apotheek

De onderzoeken binnen onze faciliteit ondersteunen het ontwikkelproces van nieuwe medicatie.

Lees meer

Laboratoria

Onze laboratoria zijn uitgerust om alle stalen voor te bereiden, te behandelen en te bewaren naargelang de studiespecifieke eisen.

Lees meer